maanantaina, marraskuuta 06, 2017

Islannin reissu

Tästäkin on jo aikaa, mutta alkusyksystä kävin Äitini kanssa Islannissa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin lentokoneessa ja olin positiivisesti yllättynyt etten kärsinyt matkapahoinvoinnista.

Lentokentältä menimme suoraan lillumaan Blue Lagooniin. Jos menee käymään Islantiin niin Blue Lagoonissa kannattaa käydä, mutta suosittelemaan varautumaan, että se on täynnä turisteja. Oikeastaan myös koko  Reykjavik on täynnä turisteja ja tursteille suunnattuja kauppoja. Tuli mieleen Rovaniemi turistisesonkina, mutta toisin kuin Rovaniemellä. Suurimmassa osassa turistikauppoja oli myös Islannissa valmistettuja design tuotteita. Sitä olisi mukava nähdä täälläkin enemmän.

Kävimme kultaisen kolmion kohteet läpi. Nähtävyydet olivat hienoja, mutta ne on nähty kuvien kautta usein ja nähtävyyksien ihastelijoita oli älyttömästi. Hauskaa oli, että Gullfossilla oli menossa muotikuvaukset. Parasta reissussa oli se, että pääsin silittämään kissaa nimeltä Steffi. Tykkään myös kierrellä kaupungilla, juoda kahvia ja valokuvata. Kävimme kirpputoreja läpi ja eksyimme Reykjavikissa. Kaupunki oli täynnä upeita Graffiteja, mutta ajattelin laittaa ne omaan kuvapostaukseen.

Haluaisin ehdottomasti käydä Islannissa uudestaan, mutta en menisi pakettimatkalle, vaan liikkua  omaan tahtiin ympäriinsä.


This is already a long time ago, but in the early fall I visited at Iceland with my mother. This was the first time I was on an airplane and was positively surprised that I did not suffer from motion sickness.

From the airport we went straight to the Blue Lagoon. If you go to Iceland, then you should visit Blue Lagoon, but let me warn you. It is full of tourists. Actually, the whole Reykjavik is full of  tourists. Cind of reminded me of  Rovaniemi, but unlike in Rovaniemi most of the touristshops also had design products made in Iceland.

We went through the golden circle. The attractions were fine, but they were often seen through the pictures and there were so much tourists. It was fun that Gullfoss was going to have fashion photography. The best thing about the trip was that I got to pet the cat named Steffi. We went through flea markets and went to Reykjavik. The city was full of stunning Graffiti, but I thought I would put them seperate post.

 I would definitely go to Iceland again, but I would not go on a "ready made easy" trip, but to move around on my own and just wander around the city, drink coffee and photograph silly stuff.

1 kommentti:

  1. Ou jee, komeat kuvat. Viimeisessä kuvassa tilannekomiikkaa. Kuten siinä eksymisessäkin :D

    VastaaPoista