perjantaina, heinäkuuta 28, 2017

Vaaleat hiukset (taas)

Ai niin. No kuten viime postauksessa näkyy niin olen vaalentanut taas hiukseni. Vaaleat hiukset on mielestäni jotenkin käytännöllisemmät, kun tummemmat värit ja lisäksi ne on tavallaan klassiset.

Syy miksi ne ovat mielestäni käytännölliset on se, että hiusten kasvaessa tyvikasvu on tummempi, kuin vaalennettu osuus, joten tyvikasvu ei näytä kaljuuntumiselta. Tavallaan tumma tyvi vaaleissa hiuksissa on mielestäni hyvännäköinen.Vaaleita hiuksia varioiden mietin, että voisi kokeilla taas jotain pastellisävyjä, kuten vaaleanpunaista tai persikan sävyjä. Niissäkään tumma tyvi ei olisi aivan kauhea.


Well as you can see in the previous post so I bleached my hair again. In my opinion, light hair is somehow more practical than darker colors and they are kind of classic. 

The reason why I think it is practical is that when the hair grows, the roots are darker than the whitened part, so roots does not appear to be bald (if root is lighter it kind of looks like the personis going bald). In a way, a dark drift in light hair is, in my opinion, good-looking. I think I might try some pastel shades like pink or peach shades. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti