torstaina, heinäkuuta 13, 2017

P***** nätissä paketissa

Yhden vaatekuvan yhteydessä sanoin, eräistä housuista, että ne oli älyttömän hyvät. No totuus paljastui viidennellä käyttökerralla, kun vyölenkit ja haarat olivat hajonneet täysin normaalissa käytössä. Huom! Tuotetta oli käytetty viisi kertaa.

Itseasiassa kaikki kolme kesällä ostamaani vaatetta ovat  hajonneet oikeastaan heti. H&M ei ole yleensäkään ollut mikään luotettava paikka ostaa, jos tahtoo kestävää (tuotetta ja kehitystä), mutta viimeksi ostetusta paidasta avautui saumat tosiaan jo toisella käyttökerralla.

Guns N' Rosesin keikalla hankin t-paidan ja siinä olikin reikä sivusaumassa ihan alunperinkin. Tämä oli kyllä oma moka. Olisi pitänyt tarkistaa asia, vaikka sitä jonoa olikin takanani niin paljon.

Nyt minulla on vakaasti semmoinen olo, että lopetan täysin halpismerkkien oston ja siirryn kotimaisiin tuotteisiin ihan senkin vuoksi, että niistä on mahdollista tehdä reklamaatiokin helpommin, kuin ulkomaille. Toinen minne siirryn takaisin hankkimaan vaatteeni on kirpputorit. Jos se hajoaa niin ei ärsytä niin paljon ja yleensä jos tuote on kirpputorilla hyväkuntoinen ja vanha niin se kestää myös tulevaa käyttöä. Minun usko vaateteollisuuteen alkaa olla mennyt. Tässä ei ole järkeä. Ei kukaan järkevä ihminen syydä rahojaan kertakäyttövaatteisiin jatkuvasti ja odota, että ne onkin yhtäkkiä kestäviä.On one of the posts, I said that one jeans were amazing. But the truth was revealed in the fifth times I wore them. Then the belt loops and the legs were completely fall apart in normal use. NB! The product had been used five times.

In fact, all three clothes purchased in the summer are actually broken off right away. H & M has generally been no reliable place to buy if it wants durable (product and development), but I did buy a shirt and  that shirt's seam did unwind in second use.

At the Guns N ' Roses gig I bought a t-shirt and there was a hole in the side seam just in the beginning. But that was my mistake. It should have been checked, even though there was so much queue at the shop.

Now, I have very strong feeling that I will completely stop purchasing cheap clothes and go to finnish products, just because it is easier to do the complaint than abroad if needed. Another where I start to get my clothes is flea markets. If it breaks down, it does not irritate so much and usually if the product is in a flea market are in good condition and old, it will usually last for future use. My belief in the clothing industry has gone. This (so shitty made products) does not make sense. No rational person does not use their money on disposable clothing over and over again and think that they magigly last.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti