sunnuntaina, heinäkuuta 30, 2017

Hiuspulma

Olen taas miettinyt, että laittaisinko lisäkkeet hiuksiin vai en. Nämä on näinkin kyllä kivat, mutta toisaalta lisäkkeiden kanssa olisi tavallaan näyttävämpi. Lisäksi kaipaan sitä, että voin laitella kampauksia hiuksiini ja sitoa ne suorastaan naurettavan isolle nutturalle pääni päälle.

Viimeksi ongelma oli siinä, että lisäkkeet oli niin valkoiset, että omia hiuksia piti vaalentaa kauhean usen, että ne pysyivät samanvärisinä lisäkkeiden kanssa. Lopputuloksena oli se, että hiukseni rupesivat katkeilemaan liiasta vaalennuksesta. Nyt tekisin toisinpäin ja tekisin lisäkkeistä hieman kellertävämmät ja vaaleanpunertavat, että ne ei erottuisi kauheasti omista hiuksistani eikä minun tarvitsisi altistaa hiuksiani jatkuvalle värjäykselle.I am again thinking of putting extensions  hair or not. These are pretty good, but on the other hand, with the extensions , it would look a little more spectacular. I also want to be able to put hairdos on my hair and tie them to a ridiculously big bun over my head.  

The last time problem was that the extensions were so white that my own hair had to be lighten the terribly often that they remained in the same color with the extensions. The end result was that my hair began to break off for excessive bleaching . Now I would do the other way and make the extensions a lighty yellow and pinkish so they would not stand out terribly from my own hairs and I would not have to expose my hair to continuous dyeing.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti