maanantaina, kesäkuuta 05, 2017

Sarjatuotantona uniikkeja kortteja

Olen kysynyt myyntipaikkaa 14. päivä oleville pienille markkinoille Kouvolasta. Minulle ei ole vielä vastattu, mutta olen kuitenkin alkanut tehdä tuotteita. Aikatauluhan on hieman tiukka, koska nyt minulla ei ole muita kuin koruista prototyyppejä ja rikkinäisiä lukkoja, joita ei voi käyttää. Onneksi löysin Hyväriseltä vesivärikorttipohjia. Näitä on suhteellisen helppo tehdä useampi nopeahkoon tahtiin ja kesällä on juhlia mihin tarvitaan kortteja. 

Markkinatuotteissa olen päättäyt, että korut ja kortit on varmaan kannattavimpia, koska niitä on helppo kuljettaa, hinnat yleensä ei nouse aivan kauheiksi (näin muotoilijan näkökulmasta) ja niitä ostetaan sekä itselle, että lahjoiksi melko paljon. Minulla on ainakin ollut tapana ostaa markkinoilta nimenomaan koruja, koska ne on käyttöesineitä, mutta ei vie ihan kauheasti tilaa ja tuntuu kuitenkin jollain tavalla hemmottelulta.

Tuotteiden valmistamisessa on se rasittava puoli, että pitää istua paljon paikallaan. Asiaa helpottaakseni olen hankkinut netflixin ilmaisen tutustumiskuukauden. Jestas se on koukuttavaa voida katsoa tuotantokausia kerrallaan. Omistan paljon sarjoista dvd boxeja, mutta ne on katsottu niin useaan otteeseen, että uudet sarjat on enemmän kuin tervetulleita. 

Päivittelen tänne, kun saan tuotteita enemmänkin valmiiksi, mutta meillä on työtiloissa hetkellisesti tatuoija niin, en viitsi tehdä töitä mistä tulee puu- , luu- tai sarvipölyä.I have asked the stall on the 14th from a small market in Kouvola. I has not yet been answered, but I have begun to make the products. The schedule is a bit tight because now I have only  prototypes of my jewels (made of bark, bone, horn or antler) and broken jewelry locks that can not be used. 

Fortunately, I found watercolor cardpaper from Hyvärinen. Cards are relatively easy to do more speedy pace and in the summer there is a celebration for what cards are needed. I decides that my  market products are jewelrys and cards because they are easy to carry, prices generally will not rise quite much (at the designer's point of view) and can be bought for oneself or presents quite a lot. At least I have always bought jewelery from the market, because it is a practical item, but it does not take a terrible amount of space, and it feels like some kind of pampering to have jewelrys. 

The downside of tight schedule is that I have to sit a lot. To make it more easyer I did get free month from Netflix. So I can look series at the same time I do stuff. I own a lot of dvd boxes, but they have been watched on so many occasions that new series are more than welcome. I'm update to here when I get more products ready.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti