perjantaina, kesäkuuta 23, 2017

Neulomon Marika

Eilen puin päälleni neulomon mustan Marika-mekon mitä olin ihaillut varmaan puolen vuoden ajan ja miettiessäni mekon ostamista sain kuulla pitkän saarnan, että mekko on niin kallis yms. Mutta jos muotoilua opiskeleva ihminen ei ymmärrä suomalaisen tuotannon ja muotoilun päälle ja mistä se hinta muodostuu niin kuka sitten? Jos suomalaista muotoilua ei tueta niin se ei pysy suomessa. Niin se vain on.

Sain mekon lahjaksi, kun syntymä- ja nimipäiväni ovat ensikuussa ja olen silloin Rovaniemellä. Tätä mekkoa olen siis katsellut aina Prismassa käydessäni ja olen erittäin iloinen saadessani sen. Mallilta se on väljä ja siinä on kivat taskut. Hieman mietin, että näytänkö isolta se päällä, mutta päätin ettei se haittaa vaikka näyttäisinkin, jos jollain ei ole muuta murhetta kuin vastaantulevan muodot niin asiat taitaa olla aika hyvin. 


Yesterday I wore on me a Neulomo's black Marika dress I had admired for probably a half years, and as I was thinking about buing the dress, I did hear long harangue that dress is so expensive ect. But if the designer student does not understand Finnish production and on the design and where the price is formed then who? If Finnish design is not supported then it will not stay in Finland. That's just it.  

 I received the dress as a gift. I always looked at it at Prisma and I am very glad to have it. The design is loose and has pockets. I'm just wondering if I look bigger when wearing it, but I decided it would not be a problem, even if I did. If someone has no other grief than the shape of stangers, things might be pretty good.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti