tiistaina, kesäkuuta 20, 2017

Kylmille shortsikeleille

Vähän huono kuvanlaatu nyt näissä, mutta tässä olisi vaas vaatteita, kun lähdin liikkumaan ihmisen ilmoille. Toisinsanoen kävin kauppakeskuksessa. Niistä löydöistä sitten myöhemmin kunhan niille tulee enemän käyttöä ja saanut tutkailtua tarkemmin. Tässä kuitenkin mustat sukkahousut, shortsit ja paita. Kaikki oikeastaan useamman vuoden vanhoja. Pipon olen virkannut itse joskus. 


A bit of a bad picture quality now, but here would be some clothes when I visited to the mall. I tell later what I have bought there. However I wore black pantyhose, shorts and shirt. Everything I wore are few years old. Hat I crocheted myself sometime ago.

2 kommenttia:

  1. Nykyään tuo shortsien ja sukkahousujen yhdistelmä alkaa jo olla aika yleisesti hyväksytty. Jossain vaiheessa oli kovastikin vastustusta tuolle. Mielestäni se on oikein mukava ja hyvännäköinen yhdistelmä. Tietysti hameen alta ilman lämmetessä on vielä helpompi tempaista nuo sukkahousut pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jotenkaan osannut edes ajatella, että tämä yhdistelmä olisi enää jonkun mielestä häiritsevä. Muista aikanaan Demi.fi:ssä oli kovatkin kädenväännöt puolesta ja vastaan, kun tämä yhdistemä alkoi. (onko siitäkin jo niin kauan :D ).

      Poista