torstaina, kesäkuuta 15, 2017

Hiukset ilman lisäkkeitä

 Mietin hiuksia värjätessäni, että olen menossa Kouvolaan ja sukulaisilla saunotaan paljon ja saatan käydä uimassa. Hiuslisäkkeeni on paksua villaa ja jos saunon usein niin ne ei kerkeäisi kuivumaan kunnolla juuri missään vaiheessa. Päädyin siis ratkaisuun, että en laittanut lisäkkeitä enää takaisin päähäni. Onneksi hiukseni ovat kasvaneet niin, että ne ei sojota enää aivan joka suuntaan, kuin ottaisivat yhteyttä avaruusolentoihin.

Oikeastaan tämä pituus on mielestäni oikein kiva. Ne on nyt kuin lyhyt hassu polkkatukka. Melkein kuin millainen minulla oli viime kesänä, mutta takkujen kanssa.Hair without extensions 

When I was dying my hair I was thinking that when I am in Kouvola to see my relatives. I will be in sauna a lot, and I might go for a swim. My hair extensions are thick wool and if  I they get wet often, they should not dry properly. So I decided not to put the extentions back in my head. Fortunately, my hair has grown so they do not look like they been in contact with aliens, by going in every different directions. 

Actually this length is, I think, really nice. They are now like funny short bob with bangs . Almost like what I had last summer, but with the dreads.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti