sunnuntaina, toukokuuta 07, 2017

Pinterest-niksi oman tyylin rakentamisessa

Monella on pinterestissä jonkinmoinen vaatteisiin tai muotiin  sekä käsitöihin liittyvät taulut, johon kerää kuvia tykkäämistään jutuista. Olen myös miettinyt, että miksi en ole niin tyylikäs (vaatteiden osalta oma tyylihän on itse kullakin, mutta jos nyt miettii vaatteiden yhteensopivuutta ja kokonaisuutta)  kuin keräämissäni kuvissa olevat ihmiset. Syy oli tietysti se, että mitä puin päälleni ja mitä kuvissa olevilla ihmisillä oli päällään ei kohdanneet. Hölmön yksinkertaista! Tämä päti myös käsitöihin, jotka jäi loppujenlopuksi käyttämättä. katsoin ohjeita ideoista, jotka ei kuitenkaan olleet tyylillisesti yhtään lähellä niitä asoita mitä käyttäisin. Siispä yhtenäistin käsityöideat ja vaatetaulun tyylin millaisia asioita kerään ja teen.

Vaatekaappia siivotessani keksin käyttää tätä vaatetaulua hyväkseni. Kun vertasin vaatekaappini sisältöä ja taulua niin sain aika hyvän käsityksen mitkä vaatteet toistuvat valitsemissani kuvissa ja pohdin miksi ne toistuvat ja sopivatko ne minulle, sekä onko niitä kaapissani. Mietin asiaa myös toisinpäin. Miksi minulla oli vaatteita mitä kuvissa ei näkynyt tai mitkä poikkesivat kuvien tyylistä ja onko ne oikeastaan pakollisia minun kaapissani. Ei mikään maailmaa mullistava idea, mutta erittäin kätevä ainakin omalle kohdalleni.


Many have some kind of clothes or fashion and crafts-related boards on pinterest to collect pictures of the things they like. Im sure that I am not oly one who wondered why I'm not stylish like the people in pictures I've picked. The reason was, of course, that what I was wearing and what people in the pictures were wearing did not meet. I'm so simple! This also applies to handicrafts that were picked and made, but eventually I have no use for them. I looked and made ideas that were not stylistically close to things I would use. So I united the style of boards were I collect ideas of craftsmanship and cothes. 

When I looked through my wardrobe I came up with this board about clothes. When I compared the contents of the wardrobe and the board I got a good idea of ​​which clothes are repeated in the photos I have chosen and I wonder why they are repeated and would they fit for me. And do I have those in my closet I also wondered the other way around. Why did I have clothes that did not appear in the pictures or were differed from the style of the pictures and are they really mandatory in my closet. Not  a revolutionary idea really, but very convenient at least for me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti