lauantaina, toukokuuta 13, 2017

Kuulumisia

Tämä on nyt semmoinen päivitys, kun ei ole oikeastaan tapahtunut mitään blogin aihepiiriin kuuluvaa. Tai siis opintoihin voin kertoa, että kandidaatin tutkielma on tulostamista ja maturiteettia vaille valmis. En tiedä voinko laittaa tekstiä julkiseksi, koska sitä hyödynnetään toisaalla ja siinä julkaisussa sitä ei saa luettavaksi ilmaiseksi.

Aikani on muuten mennyt töissä pesulassa. Pesulahommien lisäksi kesäksi on luvassa lomitusta ja sisustussuunnittelua. Mietin myös, että kerkeäisiköhän sitä valmistavaan tuotteita pariin markkinatapahtumaan myyntiin, mutta se jää nähtäväksi. Saa nähdä tuleeko kunnon kesää ollenkaan, kun töihin kävellessä on melkein aina satanut lunta.


Töiden lisäksi olen neulonut ohuesta puuvillalangasta paitaa. Tämä projekti on edennyt hitaasti, koska en ole enää iltaisin jaksanut keskittyä neulomiseen ja kuten tapanani on niin innostus hiipuu hihojen kohdalla.


This is now an update, when there has not really been any happening in my life. So, for the studies I can tell that the Bachelor's thesis is ready for printing. I do not know can I put the text in public because it is used elsewhere and can not be read in the publication for free.

My time has otherwise gone with work in the laundry. Let's see if  summer comes at all when it is almost always snowing when I go to work.

In addition to the work I've been knitting shirt with thin cotton yarn. This project has progressed slowly because I have not been able to concentrate on knitting in the evening, but some day it will be ready.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti