sunnuntaina, toukokuuta 28, 2017

Kukkamekko ja vähän muutakin

Oulussa käydessä käveltiin keskustassa. Oli ihana aurinkoinen keli ja laitoin päälleni kukkamekon. Olen unohtanut pakata mukaani alushameen ja mietin, että näkyykö helmsta liikaa läpi. Helma, ei ole niin ohut, että alushousut näkyisivät, mutta autingon paistaessa näkyy jalkojen siluetti häiritsevästi. Tähän ongelmaan sain ratkaisun kauluspaidasta, jonka kiedoin vyötäisilleni. Näin aurinko ei päässyt paistamaan läpi ja siluetti ei päässyt näkymään. Kauluspaita hillitsi myös tuulen tarttumista helmoihin.

Koska aurinkoisesta kelistä huolimatta tuuli, niin mekon kanssa laitoin päälleni ohuen neuleen ja takkiakin tarvitsi vielä.  Tai no minä tarvitsin, kaveri liikkui t-paidassa ja shortseissa. Kylmyys kun on objektiivista.
Summerdress and a bit more
 
In Oulu, we walked in the center. It was a lovely sunny day and I put a flower patterned dress on me. I forgot to pack slip with me and I wonder whether that dresses hem is too see through. fabric is not so thin that the panties are visible but when the sun shines, the silhouette of the legs showing and it is disturbing. To this problem I got a solution to the collar shirt I wore on my waist. This way the sun could not get through and the silhouette could not be seen. The collar shirt was also curbing the wind in the hem. 

 Because of the wind, despite the sun, it was bit chilly. With dress I wore on a thin knit and I still needed a coat, but to my friend it weather was warm enough to be in t-shirt and shorts. Coldness is objective.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti