sunnuntaina, toukokuuta 14, 2017

Kookoskeksit

En ole vielä äiti ja oma äitini on Kouvolassa, mutta koska facebook on nyt täynnä kaikenlaisia äitienpäiväleivonnaisia niin päätinpä, että minäkin leivon äitienpäivän kunniaksi jotain. Päädyin tekemään kookoskeksejä. Tottapuhuakseni meinasin ensin tehdä vain taikinan ja syödä sen kulhosta sellaisenaan, mutta muutaman lusikallisen jälkeen päätin, että parempi kuitenkin pistää taikina uuniin keksien muodossa. Keksit sisältävät:

  • 2,3 dl gluteenitonta jauhoa
  • 2,3 dl cookosjauhoa
  • 2,3 dl fariinisokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl vanilijauutetta
  • n. 1dl kookosöljyä
  • 2 rkl kookosmaitoa
Muotoile taikinasta keksejä ja paista 200 asteisessa uunissa kunnes keksit ovat kullanruskeita.



I am not yet a mother and my own mother is in Kouvola, but since facebook is now filled with all kinds of mother's day pastries, I decided that I would also like to bake something for Mother's Day.  I ended up doing coconut cookies. Fot telling the truth I first thought to make a dough and eat it raw but after a few spoonfuls I decided that it was better to put the dough into the oven in a biscuit form. In cookies there is:
  • 1 cup gluten-free flour 
  • 1cup coconut flour
  • 1 cup brown sugar
  • 1 tsp salt
  • 2 tsp vanilla extract
  • 1/2 cup coconut oil
  • 2 tbsp coconut milk 
make cookies and put them in 200°C hot oven and wait until they are golden brown.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti