maanantaina, huhtikuuta 24, 2017

Band jam for kunts!

 Olin pienimuotoisessa bänditapahtumassa Kuntotiellä. kyseessä oli punk/rock/heavy tapahtuma. Kun soittamatta oli enää yksi bändi niin tapahtuma keskeytettiin melun takia (klo 20:30 jolloin tapahtumaa oli kestänyt 2h 30min ja jäljellä ehkä 45min. Tapahtumasta oli tiedotettu etukäteen. Veikkaan, että valittaminen oli ihan vain periaatteellista), mutta onneksi lähettyvillä oleva pizzeria otti meidät vastaan sulkemisajan jälkeen. Siispä viimeinen bändi esiintyi paikallisessa pizzeriassa. Tämä alleviivaa mielestäni sitä, että näille tapahtumille ei ole oikein tilaa Rovaniemellä rakkaan Valistustalon purkamisen jälkeen. Siinä, että ei tueta muuta kuin joulupukki kulttuuria KHP:n lyriikoita lainatakseni "Rovaniemen kaupunki kusee omaan nilkkaan".

Yleisesti ilta ja yö oli oikein onnistunut ja sisälsi hyvää juotavaa, aivan mahtavia ihmisiä ja paljon hyvää musiikkia. Kyllä täällä osataan. Kiitos tapahtuman organisoineelle Kevin Wulle, jonka ansioista sain varmaan suosikki kuvani tältä illalta

KPH   
Rovaniemi Hardcore: Demo [2016] youtubessa/ in youtube
K.P.H facebook
 


Supreme Virtue
I'll be fine biisi youtubessa / song in youtube 
SupremeVirtue facebook Xerona Mistress
XeronaMistress youtube kanava /youtube channel
Xerona Mistress facebook Muutto kuntotieltä pizzeriaan, jossa Asketia esiintyi.
 Asketia
Asketia youtube kanava / youtube channel
live tältä keikalta / live at this gig 
Asketia facebook

 Asketiasta minulla on eniten kuvia, koska bändin laulaja oli kysynyt minua (ja kameraa) tulemaan keikalle. Lisäksi valaistus oli pizzeriassa parempi kuin muiden bändien keikkapaikalla oli ollut ja kameran kanssa oli helpompi liikkua, kun oli enemmän tilaa ympärillä.

It was a great night! At first we were at the Kuntotie, but because we held a loud voice, we had to move and the last band played their gig at a nearby pizzeria. The evening included good drinks, amazing people and lots of good music. Thanks Kevin Wu for making this happen. And because of kevin I got probably my favourite picture of the evening.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti