tiistaina, maaliskuuta 21, 2017

Takkuja

Minulla on kauhea ikävä rastojani. Ne kuitenkin oli minulla nelisen vuotta ja olen laiska muotoilemaan hiuksiani, kun en tykkää kauheasti käyttää hiuslakkaa tai muotovaahtoa. Tässä takkujen muistolle ja aloin tekemään lisäkkeitä, jotka voin letittää hiuksiin kiinni.


Ja jotenkin hiuksilleni kävikin näin. Nyt ne on hyvin lyhyet ja niiden lempipuuhaa on näyttää, että ottaisin vastaan viestejä ulkoavaruudesta ja niiden lempisuunta on ylös. Hassut pikku takut, mutta pidän niistä ja aion pitää niistä parempaa huolta, kuin aiemmista. En tiedä tulenko loppujenlopuksi laittamaan lisäkkeitä vai en.
I really miss my dreadlocks. I had them four years and I am really lazy to styling my hair. And I am not fan of hairspray and stuff. So here is for memory of my dreadlocks.

Well when I was looking this pictures I was thinking "well why not". So here is my tiny dreadlocks. They are really short and their favourite way is up. This time I will take better care of them. Meaby I will put long wool ones with them (those fox tail like ones).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti