sunnuntaina, helmikuuta 12, 2017

Kauluri


Viimeinen asia mitä sain mystisestä karvalangasta tehtyä on kauluri. Kyseessä on siis noin metrin mittainen putki, jota voi käyttää kaulurina ja nostaa suojaamaan myös korvia ja kasvoja.

Neuloin tämän istuessani junassa joululomalla. Istuin vanhemmassa junavaunussa, jossa toisella puolella käytävää istuttiin kasvot menosuuntaan ja toisella puolella tulosuuntaa, joten käytävän vastakkaisella puolella olevaa on helppo tarkkailla. Tällä kertaa käytävän toisella puolella oli ilmeisesti meksikolainen mies, joka katseli minun neulomistani hyvinkin tiiviisti. Olen kuulluut aiemminkin, että se puikkojen, langan ja käsien liike on hypnoottista, mutta oli jotenkin hassua huomata tämä ilmiö täysin vieraassa ihmisessä.
The last thing I made from this mystery furry yarn was this tube scarf  that is about meter long so I can cover my ears or use it as a hood.

I knitted this in train and there was this mecixan man who kept looking my my hands and the movement of the yarn. My classmates had told me before that seeing someone knitting is hypnotic, but is funny to see someone else been hypnotized by it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti