lauantaina, helmikuuta 18, 2017

Aistimassa tilaa Korundissa

 Meillä on menossa kurssi, jossa suunnittelemme erästä tilaa ja käymme erilaisissa julkisissa ja puolijulkisissa tiloissa katselemassa, kuuntelemassa, tunnustelemassa ja haistelemassa. Nyt oli  aistittavana kohteena Korundi. Samalla tutkittiin silloin Korundissa esillä ollut näyttely: Jaakko Heikkilän Veden kätkemiä huoneita. Upeita valokuvia. Tietysti myös kiersimme Korundin perus näyttelyn taiteen eri aikakausista.

 Korundi on siis täällä Rovaniemellä sijaitseva kulttuuritalo, joka on perustettu sodasta säilyneeseen postivarikkoon. Rakennuksessa on toiminut Rovaniemen taidemuseo, johon on lisätty näyttelytilaa, taidevarasto ja Juhani Pallasmaan suunnittelema konserttisali ja laajennuksia. Varsinaisena Korundina rakennus on ollut 2011-vuodesta lähtien.
 


For one course we are making interior desing. So now we visit on different places to "feel the place". This time this place was Korundi. Same time we took a look to art exhibitions there. If you like to know more about Korundi visit here -> http://www.korundi.fi/en/Home

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti