sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2017

Guns N' Roses

Kuvat on taas puhelintasoisia, koska Järkkäriä ei tapahtumaan saanut viedä. Mutta Olin katsomassa Gun N' Rosesia ( Michael Monroeta ja The Darkness:ia) Hämeenlinnassa  noin viikko sitten. Paikalla oli 55 000 ihmistä mikä oli minun mielestäni ehkä hieman liikaa tilaan nähden, mutta se voi johtua ihan vaan siitä, että en tykkää yleensä olla ihmismassan keskellä. 

Oltiin miehekkeen kanssa aikaisin paikalla, ostettiin paidat ja keräilygrafiikkaa ennen kuin mentiin sisälle. Ensimmäisenä suunnattiin tietysti ostamaan ruokaa ja lonkerot. Ihmisiä ei ollut vielä kauheasti ja nautiskeltiin elämästä nurmikolla istuen. Siirryttiin lavan eteen, että mieheke saisi hyvän paikan. Istuskeltiin aitaa vasten ja kuunneltiin turvamiehiä, joista joku huomasi miten ihmismassassa jollain vilahti pipari. Hetki sitä naurettiin ja mietittiin mitenköhän se on tapahtunut, mutta ei viitsitty järjestysmieheltä asiasta tarkemmin kysyä. 

En itse halunnut jäädä etuosaan ja kaikista eniten ihmisiä sijaitsevalle alueelle, joten lähdin kun Ihmismassassa sai vielä liikuttua taaksepäin. Huomasin, että anniskelualue oli niin täynnä että piti varoa ettei tallaa kenenkään varpaille tai nurmikolla istuvan kädelle. Päätin siis, että en tarvitsekaan mitään anniskelualueelta, vaan menin ostamaan metrilakua ja istumaan väljemmille vesille ensimmäisten bändien ajaksi. Pääesiintyjää odotellessa hivuttauduin seisomaan lähemmäs lavaa ja jämähdin paikkaan, missä minun takana oli tauotta huutava nainen, jonka älämölöstä tuli mieleen joku sims hahmo ja edessäni oli kolme ympäripäissään olevaa keski-ikäistä pariskuntaa, jotka bändiä fiilistellessä meinasi moneen otteeseen kaataa muita paikalla olevia tai kaatua muuten päälle. Olin siis kokoajan hieman varuillani, ettei itseeni satu muiden riehuessa.

Yleisesti yleisö oli hyväntuulista ja ihmismäärä ei oli ollut itselleni niin ahdistava. Varsinkin, kun humalaisista pariskunnista alkoi puhti loppua ja he rauhoittuivat hieman. Sitten pystyin itsekin keskittymään ja nauttimaan enemmän itse keikasta. Guns N' Roses soitti pitkään ja melkeinpä kaikki tunnetuimmat biisinsä ja paljon balladeja. Onnekseni sain rauhassa kuunnella ja keskityä This I love biisiin, joka on ehdottomasti oma suosikkini kyseiseltä bändiltä. Yleisesti esiintyjät olivat vain edukseen ja esiintymisessä ei ole minulta moitittavaa. Onneksi olen tämän saanut kokea. Ei ole kovin montaa bändiä, jonka näkeminen livenä kiinnostaa. Nyt saan ruksittua tämän yli ja odotella, jos pääsisi näkemään vielä Billy Talentin ja Kornin joskus.

PS. Muistakaahan pitää hauskaa, mutta älkää viekö tapahtuman nautittavuutta muilta.


The pictures are again on the phone level because camera was not allowed in event. But I was watching Gun N 'Roses (also Michael Monroe and The Darkness) in Hämeenlinna About a week ago. There were 55,000 people in the event, which I think might be a little too much compared to the area, but it can only feel like it to me because I do not like to be in the middle of the mass of people. 

We came in the early place, bought shirts and collecting graphics before we went inside. Of course, the first course was to buy food and drinks. There were not yet a lot of people and were enjoying life sitting on a lawn. Then we moved to the front of the stage to get a good place from the front for my boyfriend. As we were waiting we sat up against the fence and listened to the security men, one of them saw how in the crowd some woman accidentally flashed her privates. I started laughing and wondered how it happened, but we did not ask more specifically how did it happened. 

I did not really want to stay in the front in the area with most of people, so I left back. I noticed that the drinking area was so full that you had to be careful not to step on anyone's toes. So I decided that I did not need anything from the drinking area, and I went to buy candy and sit on the lawn while the first bands played. While waiting for the Guns N' Roses, I dared to stand closer to the stage and I had a yelling woman behind me who sounded like a Sims character. In general, the crowd was cheerful and being in the crowd had not been so distressing to me. Guns N 'Roses played for a long time and almost all of his most famous songs and lots of ballads. I was lucky to listen to and focus on "This I love" song, which is definitely my favorite song of Guns N' Roses. In general, the performers were only good and there is no criticism of the performances. Fortunately, I have been able to experience this. There are not so many bands that feel that I need to see live. Now I can get over this and wait for seeing Billy Talent and Korn. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti